Heikki Haastola ja Reetelä

Mistä on kyse?

Olen Heikki, 60-vuotias mies. Koulutukseltani olen kirvesmies, jolla on vuosien kokemus asiakaspalvelutyöstä. Olen tarkka ja sosiaalinen luonne, jolla pysyy työkalut kädessä.

Kymmenen vuoden ajan toimin omaishoitajana ja huomasin sen aikana ongelmat, joita yksin asuva vanhus kohtaa. Kaikilla ei ole mahdollisuutta viettää vanhuutta kotona, koska yhdellä toimintakyky on heikentynyt, toisella ei välttämättä ole enää elossa olevia ystäviä ja joillakin omaiset asuvat kaukana tai viettävät kiireistä elämää. Millaista on olla ikääntynyt ja yksin? Ajatuskin teki minut surulliseksi, joten….

… päätin, että haluan auttaa ikääntyviä ja tarjota heille paremman vanhuuden. Perustin remontti- ja kotipalvelu Reetelän, joka tuottaa senioreiden kotiin ei-sairaanhoidollisia koti- ja remonttipalveluita, jotka tukevat itsenäistä asumista kotona, tuovat arkeen iloa ja turvaa sekä auttavat pitämään kodin kunnossa.

Tavoitteeni on tehdä vanhuksen arjesta sujuvampi, turvallisempi, puhtaampi ja luoda samalla rutiineja, jotka tukevat hyvinvointia. Samalla voin laittaa repsottavan pihan kuntoon, vaihtaa lamput, tehdä asennuksia, koota huonekaluja tai tehdä pientä pintaremonttia.

Yritys on yhden hengen yritys, joka ei tulevaisuudessakaan tule työllistämään enempää ihmisiä. Haluan, että vanhus tuntee sen, joka hänen luonaan käy ja tietää ketä odottaa. Usemman hengen yrityksellä, en pystyisi tarjoamaan näin tuttua ja yksilöllistä palvelua.